Mesaj

Biz Kimiz ?

Anasayfa / Biz Kimiz ?

Biz Kimiz

 

Değerli Müşterimiz;

Evinizin veya işyerinizin  büyük  küçük tüm ihtiyaçlarının A'dan Z'ye tasarım,imalat ve uygulamasını tamamen kendi personelimizle yapmaktayız.

Amacımız; sizlere iyi ve kaliteli hizmet sunmaktır.

İstekleriniz doğrultusunda yaptığımız çalışmalarda ; çoğu kişinin yaşadığı kötü işçilik, profesyonel olmayan personel, gereksiz zaman kayıpları, kalitesiz malzeme kullanımı gibi birçok olumsuz etkenlerle sizi meşgul etmeyeceğimizi garanti ediyoruz…

Bizim amacımız sizi yormadan hayal ettiğiniz mekanları gerçeğe dönüştürürken endişe yaşamamanızı sağlamaktır.

Her Zevke,Her Mekana,Her Ölçüye

Mobilyalarınızı farklı taleplere ve zevklere uyum sağlayabilen çok esnek ölçülerde,geniş bir model ve renk yelpazesinde üretilmektedir.

Emniyetli ve Uzun Ömürlü

Üretimimizde kullanılan malzemeler dünya kalitesinde E1 normunda üretilmektedir.Kullanıcıların sağlık ve emniyetini ön planda tutuyoruz.

Estetik ve Fonksiyonel

Rahat ve kolay kullanım için her şeyi düşünüyoruz.Dolap iç donanımlarının taleplere göre değişkenlik gösterilmesine imkan sağlıyoruz.

Üretim

Bilgisayar destekli (CNC) üretim tezgahlarında hatasız üretilmektedir.

Müşteri Memnuniyeti

Kaliteli bir ürün sunmanın müşteri memnuniyeti için gerekli ama yeterli olmadığı inancıyla, projelendirmeden montaja kadar ve tabii montaj sonrasındaki tüm safhalarda müşterilerimizi hoşnut bırakmak için elimizden geleni yapıyor, satış sonrasındaki talepleri de titizlikle değerlendiriyoruz.

Kişiye Özel Üretim

Özel dolap veya mobilya taleplerinde, Tecrübeli müşteri temsilcilerimiz ve mimarlarımız vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyor,onların ihtiyaç ve zevkleri doğrultusunda bir tasarım geliştiriyor ve üretim yapıyoruz.